Over ons


Wie zijn jullie?

Wij zijn sinds 1995 actief in de erotische industrie en één van de grootste leveranciers van erotische speeltjes in Nederland en België op internet. Dankzij onze know-how en relaties in de erotische industrie en doordat wij enkel en alleen op internet actief zijn, zijn wij in staat producten tegen de allerlaagste prijs te verkopen. Alle bestellingen worden geleverd via Interslash, welke geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel onder nummer 37114227.

Hebben jullie een winkelpand waar we kunnen winkelen?

Nee, wij zijn een online internetwinkel. Wij hebben enkel een magazijn en een distributiecentrum van waaruit alle bestellingen worden verstuurd. Doordat wij geen duur pand hebben en weinig personeel in dienst hebben kunnen wij de producten voor de allerlaagste prijs aanbieden.

Waar kan ik jullie bereiken?

Contact met ons opnemen kan via onze contact pagina. De ingezonden berichten worden zeer snel beantwoord. Per post: Interslash, Tomatenmarkt 1, 1681PH Zwaagdijk. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0228-820000.

Ik wil bij jullie solliciteren, waar vind ik uw vacatures?

Momenteel hebben wij geen vacatures uit staan. Indien u bij ons werkzaam wilt zijn kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen.

Waar zijn jullie algemene voorwaarden te vinden?

U kunt onze algemene voorwaarden op deze pagina vinden.

Vorige pagina - Startpagina